BRIKET met trots ondersteund

Ergens in 2013 besluiten we er samen voor te gaan: we starten ons eigen bedrijf. Met veel energie, enthousiasme en lol gaan we aan de slag. Als marketing en communicatieprofessionals beginnen we natuurlijk met het bepalen van identiteit en positionering, maar we denken ook al na over praktische zaken als een website en visitekaartjes.

Wordpress ondersteunt BRIKETWat waren we blij met al die professionals die hun kennis en ervaring gratis(!) online delen. Daardoor konden we zelf onze website en visitekaartjes ontwikkelen. Onze site is met trots ondersteund door WordPress. Dat staat duidelijk onderaan iedere pagina. Dat kunnen we weghalen, maar het zegt veel over hoe wij werken en onze bedrijfsfilosofie. Wij geloven dat de wereld is veranderd. Dat we in een nieuwe realiteit leven waarin mensen elkaar snel vinden, oordelen en onderling bepalen wie en wat wel of niet deugt. Maar ook waarin traditionele grenzen vervagen, vrijwel de hele wereld onder handbereik is en mensen samen kennis en producten ontwikkelen. Youtube staat vol met tutorials, crowdfunding krijgt een steeds serieuzere rol en via social media ontstaan nieuwe netwerken. De traditionele manier van samenwerken en zakendoen werkt daarom niet meer.

Wij zijn BRIKET gestart om samen met bedrijven te kijken wat deze nieuwe werkelijkheid betekent. Dat vertalen we via analyses en passende strategie├źn in praktische marketing en communicatie oplossingen. Daarbij maken we gebruik van zowel de traditionele als de nieuwe kanalen en middelen. Natuurlijk delen ook wij graag onze kennis en ervaring en geven we regelmatig tips. Interesse? Volg onze blog of abonneer je op onze nieuwsbrief.